Velkommen til Stald Bit

Kære Janne og Per.
Vi har nu haft fornøjelsen af Cæsar (Cody) i lidt over et år. Og Hold da op det har været et fantastisk år. Han er så lærenem og samarbejdsvillig, hvilket gør ham til en lækker hund at arbejde med. Han tager alting i stiv arm og hviler så meget i sig selv. Han nyder både at blive træning i apportering og dressur, og samtidig er han en kæmpe kælepot.
En kæmpe stor ros skal der lyde til jer for det arbejde i lagde i hvalpene da de var små. Det er helt sikkert den største grund til at han er så nem som han er.

I får de bedste anbefalinger her fra ?
Mange hilsner fra Mathias og Terese

Kære Stald-bit
Tusinde tak for vores dejlige hund, Skylar (Bianca), der har charmeret sig ind på samtlige mennesker (og hunde) hun har mødt. Hun har fra første uge fulgt max (10 år) i skole, hvor samtlige 80 indskolingselever (+ forældre og lærer) har skulle hilse på hende. Det har hun taget i stiv arm, så mange tak for det store socialiserings arbejde I har gjort. Hun har også været med mig på seminariet til en lang skoledag på 8 timer, her forsatte hun med at underholde, indynde sig og brillere med at sove gennem undervisningen, hvilket jeg tror mange af de studerende misundte hende ;-)

Da vi var første gangs hundeejer, har hele processen med at finde en passende hund og opdrætter været enorm overvældende. Men da vi fandt jer var der ingen tvivl om at I og Lady var de helt rigtige for os. I har fra dag et været nogle fantastiske opdrætter og gæstfrie mennesker. I har hjulpet os gennem hele processen og givet os en uvurderlig hjælp og hvalp.

Vi kan sige til alle fremtidige hvalpeejer look no further ? Vi kan kun give Stald-Bit vores varmeste anbefalinger.

Vi ser frem til alle de fremtidige hvalpetræf, og fortsat være en del af Stald-Bit familien.
På gensyn Max, Simon, Pernille og Skylar (Bianca)

Vi har været så heldige, at få en helt igennem fantastisk lille hvalp, Timon (Balder) fra Stald-bit. Af dyrlægen var han blevet vurderet som topklasse, og sådan så han bestemt også ud. Vi har haft en Malamut med E-hofter, så vi har haft vores gang hos en dyrekiropraktor, som har udrettet underværker på den hund.
I dag havde jeg lavet en aftale med hende, så hun lige kunne se min nye hvalp og checke ham, og jeg gik derfra med hovedet højt løftet. Jeg fik bekræftet, at han er en super harmonisk hund, velafbalanceret, symmetrisk, rolig og tryg. Kiropraktoren har et termisk kamera, som måler varmeudskillelse, dette brugte hun på hans krop, som viste fin vækst. Hun tog billede af hans hjerne, som viste blodtilførsel til begge hjernehalvdele, så vi kan regne med en hund, der både har kreativitet og intelligens med sig. Og som ekstra service checkede hun hans tryk i øjnene. Også her var der top karakter.
Hun kunne se og mærke, at han har store knogler, så vi skal forvente, at han bliver ganske stor, måske slår han stang-målet, der er sat for Golden hanner. Det gør ikke spor for os, vi er vant til store hunde, og jo mere af ham, jo mere til os. :)

En hilsen til Janne og Per Møller,Stald Bit.:12.juni 2013 hentede vi vores dejlige Retriver hvalp,Ayko som vi nu har døbt Noa,hos Stald Bit.Det har for os været en rigtig positiv oplevelse,at købe hund hos denne opdrætter.Vi følte hurtigt en stor
professionalisme,med masser af varme og kærlighed omkring mor og hvalpe
og med de fine gener og flotte helbredstest var vi ikke i tvivl om at her var det trygt at købe en hund. Hvalpene boede i familiens stue,i en fantastisk kravlegård hvor der var rigelig plads til at vokse og hygge med mor Lady,og med dejlige frie udendørs omgivelser,hvor hvalpene kunne vænne sig til både høns og katte.Det er tydeligt en familie der brænder for det bedste til deres hvalpe til glæde for fremtidige ejere. Vores Noa er den 3 Retriver og vi kan allerede her hvor han er 10 uger mærke at vi har fået en afbalanceret og lærenem og meget kærlig hvalp.Tak til Janne og Per og deres familie for det gode forarbejde med hvalpene.
Mange gode tanker sendes fra : Noa,Jete og Hans Peter i Silkeborg

Kære Stald Bit
Tiden flyver afsted og vi har nu haft vores skønne Fiona (Aimee Bit) siden medio juli. Vi var så heldige at hun lige præcis var tilbage, da vi hovedkulds kom ind fra sidelinjen. Men hvor har vi været heldige... Stald Bit har fundet den bedste hvalp til vores lille hjem. Vores første hund, Freja (golden retriver på 7 år) har fået sin sag for, men der har udviklet sig et fantastisk venskab mellem de to. Vores to drenge nyder begge hunde. Vi sætter stor pris på det kæmpe forarbejde Stald Bit har gjort, det har lettet vores arbejde at få en hund som er socialiseret og bare er MEGA glad. Vi videregiver vores varmeste anbefalinger. En bedre opdrætter kunne vi ikke have fundet. Nu glæder vi os bare til hvalpegensyn i efterårsferien.
Kærlig hilsen Oliver, Tobias, Tommy & Lisa

 

Lige en lille hilsen her fra Holstebro. Vores lille Molli-hvalp (Aylin Bit) trives godt og planmæssigt. Den har haft lidt maveproblemer, men de er nu på retur. Hvalpen er både rar, omgængelig, harmonisk og nysgerrig. Så den indfrier fuldt ud vore forventninger. Det har i det hele taget været en positiv oplevelse at få hvalp fra Stald Bit. Bl.a. vil vi fremhæve de dejlige åbent-hus-arrangementer, hvor vi kunne opleve hvalpene på nært hold og møde en gæstfrihed, som virkelig er værd at fremhæve. Vi vil også fremhæve denne fortrinlige hjemmeside, som vi dagligt frem til overdragelsen af hvalpen har besøgt, herunder de indlagte videoer og dagbogen. Og stadig er vi ofte gerne inde på hjemmesiden. Også det materiale, som vi fik i f. m. hvalpens overdragelse er helt i top, bl.a. skriftet omkring ”Nyttig viden fra Stald Bit ang. hvalpe”. Vi har alt i alt kun rosende ord til overs for vore oplevelser omkring hvalpe-købet fra Jer. Så det kan kun munde ud i en varm anbefaling overfor andre, som påtænker at anskaffe sig en skøn lille golden-hvalp.

Mange gode og kærlige hilsner fra Lilly og Richard

 

 

Hej Stald Bit

Vi har nu haft Marco (Aston Bit) i små 2 uger. Det går rigtigt godt med ham.
Det er en fornøjelse at få en hvalp der stort set er renlig indendørs, endvidere har I gjort et rigtigt godt stykke arbejde med at socialisere hvalpen. Han er vant til både mennesker og dyr, så det er helt i top !
Mange tak for det gode arbejde i har gjort og i har vores varmeste anbefalinger.

Hilsen
Familien Sander

Hej Janne og Per. 

Det går super godt med Marco !

I har gjort et perfekt stykke arbejde. Faktisk meget mere end man kan forvente.

Han har ikke haft nogle uheld om natten og kaldte på os i morges da han skulle ud og lave både stort og småt. Super godt.

Han kommer også når vi kalder (hvis der ikke er noget der distrahere hamJ)

Vi har haft ham med over til nogle venner vi har der har flere hunde og han reagerede helt perfekt. Man kan virkeligt se at han er vant til både mennesker og dyr.

 Så alt er helt perfekt og vi er kun blevet bekræftet i at jeres ”Morten Koch” gård med dyr, mennesker og en masse kærlighed er helt perfekt til hundeopdræt.

 Tak for den gode start i har givet både os og Marco.

 Peter Sander

Vi har også købt hund hos Janne og Per.
Vi kan kun tilslutte os det der er blevet skrevet. Vi har følt os i trygge hænder i forbindelse med hvalpe køb, har fået råd og vejledning fra Janne, og er fuldt ud tilfreds med vores lille Niko døbt Aslan Bit. Han indfrier fuldt ud vores forventninger. Kort sagt, et super sted at få hund fra, vi har kun positive ting og sige.
Fantastisk familie hvor man virklig føler sig velkommen.

Mvh Matilde, Emil, Bjarne og Janni

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk