Velkommen til Stald Bit

Her er du velkommen til at skrive en hilsen til os .

Lærke, 06.02.2015

Hej :) fin website. har læst lidt om jeres traheste.

Connie Pingel, 04.07.2014

En lille hilsen fra Kvistgård og Timon. Han trives, er yderst madglad, men har af dyrlægen fået det fineste stempel... Han er bare perfekt. Og så er vi glade

Lilly og Richard, Holstebro, 05.06.2014

Tak for nogle hyggelige timer sammen lørdag den 31. maj til hvalpetræf med 'hold A' ovre hos Janne og Per . Hvor er hundene blevet store og flotte. Altid hyggeligt og muntert at besøge Jer på Stald Bit. Molli var godt brugt efter dagens strabadser, men nu er hun helt på toppen igen . Go' sommer til alle .

Birgitte Wadstrøm, 02.06.2014

Kære Alle ved Stald Bit

Tak for en dejlig eftermiddag med hvalpetræf, skønt at møde Lady´s 1.kuld hvalpe, Lady og ikke mindst 'Stjernen' af en ny lillesøster. Flot arrangement med dejlige rammer og stor hjælpsomhed. Alva (Aura)var som alle fandt ud af , i løbetid. Tak til alle hundeejere fordi det kunne lade sig gøre trods alt, at møde alle tæver som hanhunde. Vi har haft en meget træt hun efter hjemkomst til Fyn.På billedet har Alva været ude at svømme ved Enebærodde som hun er helt pjattet med. God sommer til alle og tak for træffet :-)

Pernille Thomsen, 27.05.2014

Kære Stald-bit
Tusinde tak for vores dejlige hund, Skylar (Bianca), der har charmeret sig ind på samtlige mennesker (og hunde) hun har mødt. Hun har fra første uge fulgt max (10 år) i skole, hvor samtlige 80 indskolingselever (+ forældre og lærer) har skulle hilse på hende. Det har hun taget i stiv arm, så mange tak for det store socialiserings arbejde I har gjort. Hun har også været med mig på seminariet til en lang skoledag på 8 timer, her forsatte hun med at underholde, indynde sig og brillere med at sove gennem undervisningen, hvilket jeg tror mange af de studerende misundte hende ;-)

Da vi var første gangs hundeejer, har hele processen med at finde en passende hund og opdrætter været enorm overvældende. Men da vi fandt jer var der ingen tvivl om at I og Lady var de helt rigtige for os. I har fra dag et været nogle fantastiske opdrætter og gæstfrie mennesker. I har hjulpet os gennem hele processen og givet os en uvurderlig hjælp og hvalp.

Vi kan sige til alle fremtidige hvalpeejer look no further ? Vi kan kun give Stald-Bit vores varmeste anbefalinger.

Vi ser frem til alle de fremtidige hvalpetræf, og fortsat være en del af Stald-Bit familien.
På gensyn Max, Simon, Pernille og Skylar (Bianca)

Connie Pingel, 14.05.2014

Vi har været så heldige, at få en helt igennem fantastisk lille hvalp, Timon (Balder) fra Stald-bit. Af dyrlægen var han blevet vurderet som topklasse, og sådan så han bestemt også ud. Vi har haft en Malamut med E-hofter, så vi har haft vores gang hos en dyrekiropraktor, som har udrettet underværker på den hund.
I dag havde jeg lavet en aftale med hende, så hun lige kunne se min nye hvalp og checke ham, og jeg gik derfra med hovedet højt løftet. Jeg fik bekræftet, at han er en super harmonisk hund, velafbalanceret, symmetrisk, rolig og tryg. Kiropraktoren har et termisk kamera, som måler varmeudskillelse, dette brugte hun på hans krop, som viste fin vækst. Hun tog billede af hans hjerne, som viste blodtilførsel til begge hjernehalvdele, så vi kan regne med en hund, der både har kreativitet og intelligens med sig. Og som ekstra service checkede hun hans tryk i øjnene. Også her var der top karakter.
Hun kunne se og mærke, at han har store knogler, så vi skal forvente, at han bliver ganske stor, måske slår han stang-målet, der er sat for Golden hanner. Det gør ikke spor for os, vi er vant til store hunde, og jo mere af ham, jo mere til os. :)

Familien Kirkebæk, 05.05.2014

Kære Janne og Per.
Tusind tak for jeres store gæstfrihed i de forgangne uger. Vi glæder os så meget til på søndag, hvor vi kan hente vores nye hvalp Nala, Bonnie hjem. Vi ved at den har fået de allerbedste betingelser for et godt liv fra dens super start på livet hos jer og dens dejlige mor.I har taget så flot imod mange af vores familiemedlemmer, tusind tak for det. vi ses på søndag.
Kærlige tanker fra Bruno og Anette.

Svar: Selv tusind tak ! På glædeligt gensyn :-)

Familien Jacobsen, 01.10.2013

Kære Stald Bit
Tiden flyver afsted og vi har nu haft vores skønne Fiona (Aimee Bit) siden medio juli. Vi var så heldige at hun lige præcis var tilbage, da vi hovedkulds kom ind fra sidelinjen. Men hvor har vi været heldige... Stald Bit har fundet den bedste hvalp til vores lille hjem. Vores første hund, Freja (golden retriver på 7 år) har fået sin sag for, men der har udviklet sig et fantastisk venskab mellem de to. Vores to drenge nyder begge hunde. Vi sætter stor pris på det kæmpe forarbejde Stald Bit har gjort, det har lettet vores arbejde at få en hund som er socialiseret og bare er MEGA glad. Vi videregiver vores varmeste anbefalinger. En bedre opdrætter kunne vi ikke have fundet. Nu glæder vi os bare til hvalpegensyn i efterårsferien.
Kærlig hilsen Oliver, Tobias, Tommy & Lisa

Svar: Tusind tak :-)

Gitte, 29.07.2013

spændende hjemmeside i har :)
skal sige hej fra Silaz

Janni Ryom Pedersen, 28.06.2013

Vi har også købt hund hos Janne og Per.
Vi kan kun tilslutte os det der er blevet skrevet. Vi har følt os i trygge hænder i forbindelse med hvalpe køb, har fået råd og vejledning fra Janne, og er fuldt ud tilfreds med vores lille Niko døbt Aslan Bit. Han indfrier fuldt ud vores forventninger. Kort sagt, et super sted at få hund fra, vi har kun positive ting og sige.
Fantastisk familie hvor man virklig føler sig velkommen.

Mvh Matilde, Emil, Bjarneog Janni

Svar: Tusind tak :-)

Jette og Hans Peter Thomsen,Silkeborg, 26.06.2013

En hilsen til Janne og Per Møller,Stald Bit.:12.juni 2013 hentede vi vores dejlige Retriver hvalp,Ayko som vi nu har døbt Noa,hos Stald Bit.Det har for os været en rigtig positiv oplevelse,at købe hund hos denne opdrætter.Vi følte hurtigt en stor
profesiolisme,med masser af varme og kærlighed omkring mor og hvalpe
og med de fine gener og flotte helbredstest var vi ikke i tvivl om at her var det trygt at køne en
hund.Hvalpene boede i familiens stue,i en fantastisk kravlegård hvor der var rigelig plads til at vokse og hygge med mor Lady,og med dejlige frie udendørs omgivelser,hvor hvalpene kunne vænne sig til både høns og katte.Det er tydeligt en familie der brænder for at det bedste til deres hvalpe til glæde for fremtidege ejere.Vores Noa er den 3 Retriver og vi kan allerede her hvor han er 10 uger mærke at vi har fået en afbalanceret og lærenem og meget kærlig hvalp.Tak til Janne og Per og deres familie for det gode forarbejde med hvalpene.
Mange gode tanker sendes fra : Noa,Jete og Hans Peter i Silkeborg

Svar: Tusind tak :-)

Peter Sander, 26.06.2013

Hej Stald Bit

Vi har nu haft Marco (Aston Bit) i små 2 uger. Det går rigtigt godt med ham.
Det er en fornøjelse at få en hvalp der stort set er renlig indendørs, endvidere har I gjort et rigtigt godt stykke arbejde med at socialisere hvalpen. Han er vant til både mennesker og dyr, så det er helt i top !
Mange tak for det gode arbejde i har gjort og i har vores varmeste anbefalinger.

Hilsen
Familien Sander

Svar: Tusind tak :-)

Richard Nielsen, 22.06.2013

Hej alle på Stald Bit.

Lige en lille hilsen her fra Holstebro. Vores lille Molli-hvalp (Aylin Bit) trives godt og planmæssigt. Den har haft lidt maveproblemer, men de er nu på retur. Hvalpen er både rar, omgængelig, harmonisk og nysgerrig. Så den indfrier fuldt ud vore forventninger. Det har i det hele taget været en positiv oplevelse at få hvalp fra Stald Bit. Bl.a. vil vi fremhæve de dejlige åbent-hus-arrangementer, hvor vi kunne opleve hvalpene på nært hold og møde en gæstfrihed, som virkelig er værd at fremhæve. Vi vil også fremhæve denne fortrinlige hjemmeside, som vi dagligt frem til overdragelsen af hvalpen har besøgt, herunder de indlagte videoer og dagbogen. Og stadig er vi ofte gerne inde på hjemmesiden. Også det materiale, som vi fik i f. m. hvalpens overdragelse er helt i top, bl.a. skriftet omkring ”Nyttig viden fra Stald Bit ang. hvalpe”. Vi har alt i alt kun rosende ord til overs for vore oplevelser omkring hvalpe-købet fra Jer. Så det kan kun munde ud i en varm anbefaling overfor andre, som påtænker at anskaffe sig en skøn lille golden-hvalp.

Mange gode og kærlige hilsner fra Lilly og Richard

Svar: Tusind tak :-)

Peter Sander, 27.05.2013

Hej alle hos Stald Bit
Tusind tak for en hyggelig søndag med jer og jeres dejlige dyr.
Vi glæder os meget til at få vores dejlige hvalp og til at møde jer og Lady igen.

Med venlig hilsen
Familie Sander

Svar: Vi glæder os over at 'sorte'/Aston Bit kommer til jer:-) På glædeligt gensyn !

birgitte wadstrøm, 12.05.2013

Tusinde tak for en dejlig oplevelse lørdag eftermiddag. Vi glæder os rigtig meget til, at Ladys dejlige hvalp skal blive en del af vores familie. En supergod atmosfære og stor gæstfrihed, tusinde tak. kærlige hils´ner til alle på Stald Bit

Svar: Selv tak Birgitte. Vi glæder os over at sende en hvalp herfra til jeres familie !

Lilly og Richard, Holstebro, 06.05.2013

Hej Janne og Per.
Tak for i går og tak for den store gæstfrihed i Jeres dejlige omgivelser. Vi glæder os rigtig meget til at få hvalpen. Og glæden rækker langt ind i den nære familie. Vi ses. Mange hilsner fra Lilly og Richard

Svar: tusind tak for alle roserne.Vi glæder os over at sende en hvalp herfra til jer.

Anne Bai, 02.05.2013

Hej Janne. Sikke da en fin side, og nogle rigtig dejlige billeder.

Svar: :-)

linda vest petersen, 28.04.2013

Hej Janne.
Hold da op en flot hjemmeside og SÅ spændende at få indblik i dig og dine kæres hverdag. Det hele lyder og se bare så spændende ud.
Super æg, glæder mig til nogle friske på tirsdag. KH linda

Svar: :-)

Linda Bragenholt, 17.04.2013

hjertelig tillykke med jeres dejlige kuld hvalpe.. de skal nok få en god fremtid udfra jeres kærlige stald... :)

Svar: Tusind tak Linda:-)

Dorthe Clausen, 20.03.2013

Kære Janne og Per
Fantastisk hjemmeside og hvor skønt og dejligt at følge med I jeres liv. Spændende udfordringer I har hverdag med børnene/dyrerne - Håber vi snart ses - tak for I deler jeres liv herinde <3
Kæmpe kram fra kusine Dorthe

Svar: Tak Dorthe:-)

Louise Juelsgaard , 15.10.2012

Jeg er imponeret over hvor flot hjemmesiden er blevet. Spændende at kunne se billeder af de kommende hvalpe. Vi ses i hundeverdenen:-)

Svar: Tak for hjælpen Louise. Vi ses!

Hanne Andreasen, 08.10.2012

En rigtig flot hjemme side i har fået lavet så tillykke med den,,,

Svar: Tak

Henriette Jensen (Henry), 07.10.2012

Hej Janne og Per :) Savner alle de gode timer i stalden med jer alle og jeres gode humør :) Flot hjemmeside.

Svar: Mange tak. Du kommer bare forbi:-)

mona jepsen, 07.10.2012

En rigtig flot hjemmeside og godt fortalt. Jeg kunne godt tænke mig at se alle dine dejlige heste engang.

Svar: Du skal være velkommen:-)

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk