Velkommen til Stald Bit

Lady ( "Azuet" Dk 10911/2010)

Lady er en absolut fantastisk hund hvor både det ydre og det indre er i orden ! Dette gælder uanset om man går efter en jagt, familie eller all round hund. 

Lady er meget kærlig, lydhør og lærenem. Hun trives på gården og elsker de mange timer der bliver brugt udendørs. Et udendørsområde der byder på fritgående høns, heste, kraturer og udekatte. Lady møder mange mennesker, og møder dem altid med venlighed.

Lady har en fantastisk næse, og ræven bliver hurtigt spottet og jaget hvis han er for tæt på hendes domæne.

Lady og jeg har deltaget i forskellige træninger sammen. Her nævnes jagttræning, lydighedstræning, rally samt udstillingstræning.

I udstillingsringen er hun i alle aldergrupper præmieret med titlen exelent. Fantastisk at være ejer af en hund hvor både det indre og det ydre er så unikt !

Lady er mor til Babette, og ingen tvivl om at Babette slægter sin mor på med det unikke sind og som værende en fantastisk familiehund.

Lady er pensioneret, og nyder sit otium på gården.

 

Babette ( Dk 05082/2014)

Babette er egen avl efter vores tæve Azuet/Lady og Skylock off the record. En fantastisk børnevenlig og skøn familiehund. Hun nyder at være i centrum, og smider sig gerne foran og mellem børn og voksne. Babette er en nem hund at omgåes, og hun fanger hurtig ny indlæring. Babette har været i udstillingsringen flere gange, og fået titlen excellent i både junior og åben klasse. Sundhedsmæssigt har hun A hofte og 0 albue hvilket er topkarakter. 

Babette har fået 2 kuld hvalpe, -hvalpe der arver samme unikke sind og udstråling som forældrene.

At være hund i vores familie kræver stor tilpasningsevne og høj fleksibilitet, dette fordi vi har små børn der fylder en del i hverdagen. Hundene skal kunne magte at spise med børn omkring sig, børn der smider sig midt i hundens maden, og børn der hygger med dem i kurven. Babette og Lady opfylder dette krav til ug.

Alle vores hunde går frit på gården tæt op ad traffikeret vej. Ingen indhegning, de ved at vejen er forbudt område. Det respekterer de, og vi har ingen problemer med hunde der stikker af.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk