Velkommen til Stald Bit

Familien består af Janne og Per Møller, samt vores piger,- Carina( 22 år), Karen(19 år) og Rikke (14 år). Udover vores egne børn har vi fornøjelsen af Silaz på 9 og Nick på 4 år der er i familiepleje hos os.

Både Per og jeg er opvokset med landbrug, og kreaturer, heste, hunde og div andre dyr har været en stor del af vores hverdag.

Hele vores fritid bruges med børnene og vores dyr. Med hestene som er eget avl, har vi haft mange store oplevelser. Den største vel nok da vi på Charlottenlund travbane vandt med 2 heste i en derby weekend. Først "Fair Finans 2 års elite" løbet med Lukas Bit, og senere "Dansk travderby consulation" med JP Bit. Det var fantastisk.

Sideløbende med hestene har vi også hunde. Hundene betyder en stor del for familien. De er med på ferie, ved stranden og hvor vi nu end tager hen.Vores 2 Golden Retrivere har også været på DKK udstilling nogle gange hvilket har givet nogle super flotte resultater.

På hyggeplan har vi haft hvalpekuld som stueopdræt. Vi er meget omhyggelige med at vælge et kommende match, for vi vil gerne sikre at de hvalpe der kommer herfra har de bedste ods for et langt lykkeligt liv. En hund er nemlig ikke bare en hund i vores verden.  Vi vægter at have stueopdræt, og vores hvalpekasse er placeret i husets centrum. At have hvalpene så tæt på i alle 8 uger, giver nogle meget sociale og rubuste hvalpe.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk